Kolovesi Retkeily Canoe Outfitters Co.kano en kajak verhuur

kolovesiEenvoudig en goedkoop kano verhuur en buitensport in het Kolovesi Nationaal Park sinds 1990. KRCO is een Fins kano verhuur en buitensportbedrijf, gespecialiseerd in een goede én milieubewuste service aan de bezoekers van de waterrijke nationale parken en grootste beschermde natuurgebieden in het Finse merengebied.

KRCO is het eerste bedrijf dat volledig werkt met en volgens een licentie verstrekt door het Finse Bos en Parkbeheer in het in 1990 opgerichte Kolovesi Nationaal Park. Sindsdien heeft KRCO soortgelijke licenties mogen ontvangen om ook in andere belangrijke beschermde gebieden te mogen opereren. Het Linnansaari Nationaal Park, Kermajärvi natuurreservaat, Joutenvesi natuurreservaat en Pihlajavesi natuurreservaat vertegenwoordigen de meest belangrijke en waardevolle eigenschappen van de Finse natuur.

Het Kolovesi National Park is al jaren zonder twijfel een van de meest bekende bestemmingen voor natuurliefhebbers over de hele wereld. Ondanks de beperkte touristische voorzieningen en de afgelegen locatie, weet deze beschermde authentieke Noordelijk wilderness elke zomer weer opnieuw enthousiaste kano kampeerders uit alle uithoeken van de wereld te naar zich toe te trekken.

Onze voorzieningen behelsen de verhuur van kano’s, zeekayaks en buitensport uitrusting. Individuele transfer services kunnen ook worden aangeboden voor bezoekers zonder eigen vervoer. Hoewel het Kolovesi Nationaal Park leent zich uitstekend om te verkennen tijdens één- tot driedaagse kanotochten (minimum huurperiode 1 dag). Één tot drie weeks kano-expedities in de direct aangrenzende meren en kanalen zijn eenvoudig te plannen, zonder maar één keer te hoeven overdragen!

Bezoek de website www.sealtrail.com en lees meer over onze meest populaire kanotrips! Als úw verhuurbedrijf is het ons doel uw kano ervaring in Finland als het hoogtepunt van uw vakantie te laten beleven!

Submenu pagina's & links