Kanokaart van en voor kanovaarders! kanoroutes vinden op het web

Een meerdaagse kanotocht in Nederland en BelgiŽ uitstippelen wordt een stuk eenvoudiger als het aan de makers van kanoweb ligt. Begin dit jaar is de alom bekende kanokaart in een nieuw jasje gestoken. Dankzij de welwillende medewerking van veel enthousiaste watersporters met nůg meer kanoroutes en tochtsuggesties .

Op de kanokaart vind je in een oogopslag vaarroutes ťn instappunten. Aanvullende info, zoals kanosteigers, overdraagplaatsen en interessante plekjes aan de route kun je apart aanvinken. Net zoals de kanoverenigingen of -verhuurbedrijven. En ga je langer op een kanotrektocht? De kanocampings aan het water worden ook vermeld.

Kanovaarders vinden elkaar!

Kanovaarders, -clubs en -verenigingen beschikken vaak over een schat aan informatie over vaarroutes in hun eigen vaargebied. Onder het motto kanovaarders vinden elkaar! delen vele enthousiaste watersporters hun vaarinformatie en groeit de beschikbare informatie inmiddels uit naar een omvangrijke kanokaart van en voor kanovaarders.

Beschik jij over aanvullende informatie over bijvoorbeeld kanosteigers, instapplaatsen en routes? Of deel je graag jouw favoriete kanocamping aan het water en plekjes die je als kanovaarder niet mag missen? Stuur dan een berichtje via www.kanoweb.nl

De kanokaart vind je op het webadres: www.kanoweb.nl/kanokaart

Submenu pagina's & links