Kano campings in Zwedeneen kleine greep uit vele!

Wil je een leuke kano of kajaktocht starten? Gewoon voor een dagje of een meerdaagse trip? Het onderstaande overzicht van campings biedt je legio mogelijkheden om je kano of kajaktocht aan te vangen. Zweden is een prachtig land waar je zowel ’s zomers als ’s winters kunt genieten van een prachtige omgeving. Overnachten op campings in Zweden is de ultieme manier om deze geweldige omgeving in je op te nemen. Ook tijdens een wintersport in Zweden kun je verblijven op diverse campings. Zo kun je zoveel mogelijk in de buitenlucht zijn of het nu op de piste of op de camping is.

Elovsbyn camp & canoevlak aan de Noorse grens

Op ongeveer vierentwintig kilometer vanaf Arjang ligt onder aan het meer Foxen, vlak aan de Noorse grens, de prachtige kanocamping.
In het plaatsje Lennartsfors is een sluis aanwezig om van het meer Foxen naar het meer Lelang te komen. De sluis is onderdeel van het Dalslandkanal en is een van de eerste vanaf de Noorse grens.
Vanaf de camping kun je mooie kanotochten maken, zowel kortere als ook meerdaagse. Er worden zo'n 75 canadeese kano's verhuurd, eventueel met complete uitrusting voor meerdaagse tochten. Vanzelfsprekend kun je ook je eigen kano mee nemen en je eigen tocht plannen.
Elovsbyn camp & canoe

Natuurcamping en Adventure Center Tyngsjökano avontuur

Op zoek naar een avontuurlijke en onvergetelijke kanovakantie in Zweden? De natuurcamping van Carin en Edwin Klomp in Tyngsjö, een plaatsje midden in de bossen van Zuid Dalarna, is een preachtige uitvalsbasis om per kano een uitdagende trip in de overweldigende en ongerepte natuur te ondernemen. Van dagtochten tot meerdaagse kanotrektochten. Kano's inclusief complete uitrusting kun je ter plekke huren.
Adventure Center Tyngsjö

Kano avontuur op "Alcatraz"spanning en avontuur!

Het avontureneiland "Alcatraz" in Gustavsfors in Varmland ligt centraal in het meren- en eilandengebied van midden-west Zweden.
Alcatraz is een moderne gelegenheid in een historisch gebouw. Een oude fabriek op een eiland in het Dalsland’s kanaal, verbouwd als perfecte plaats om vanuit te starten, om te eindigen of om gewoon een kanotour door de wildernis van Dalsland en Värmland in Zweden te onderbreken.

Het is een uitstekende plaats voor spanning, sensatie, avontuur, maar ook voor rust en genieten van de onaangetaste natuur.
Alcatraz

Stensjö Camping & Jeugdherberg, Holmsjöde mooie provincie Blekinge

Een prachtige camping in de mooie provincie Blekinge. Hier kunt u goed kanoën op het meer Alljungen of in de buurt op de Lyckebyån of de Ronnebyån. Zowel kayaks als canadese kano's kunnen worden gehuurd. Kaarten van de omgeving zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Vooral voor kinderen is ons kanogebied aantrekkelijk. Het is niet zo heel erg groot, maar toch groot genoeg voor kinderen om hun hart op te kunnen halen en niet al te veel wind of golfslag.
Stensjö Camping & Jeugdherberg

Nolgard Norstuganeen landelijke omgeving

Steeds meer recreanten zoeken voor hun vakantie een verblijfplaats in een landelijke omgeving. De rust van het platteland en het kontakt met het boerenleven en met de dieren op de boerderij wordt door velen geprefereerd boven een verblijf op de grote, onpersoonlijke campings.
U vindt deze mogelijkheid op Nolgard Norstugan in Midden- Zweden, gelegen op loopafstand van het Hemsjö meer, met werkelijk schoon zwemwater en ruime vismogelijkheden.
Nolgård Norstugan

Ljusnefors Campingaan de monding van een rivier

Ljusnefors Camping ligt in het dorp Ljusne aan de monding van een rivier. De camping ligt aan het water en heeft een eigen haven. Ljusnefors Camping is een ideale bestemming voor vissers, kanovaarders, fietsers en zwemmers. Ook voor tal van andere activiteiten zijn er vele mogelijkheden.
Ljusnefors Camping

Hedegards Pensionataan de oevers van de rivier Klaralven

Is een klein guesthouse gelegen aan de oevers van de rivier Klaralven.
Vanaf aankomende zomer kunt u hier kano en vlottentochten maken.
De activiteiten zijn speciaal gericht op gezinnen met jongere kinderen die wel de ervaring van het kano- of vlotvaren op de rivier willen hebben, maar gezien hun kroost nog niet heel lang onderweg kunnen zijn. Het zijn dan ook kant en klare vlotten en aan de arrangementen zit een maaltijd en een 'terugbreng'- service.
Er bestaat ook de mogelijkheid te varen met een kano of een kajak.
Hedegards Pensionat

Camping Aleviin de provincie Värmland

Camping Alevi is een volslagen nieuwe camping, gelegen in het Klarälvendal in de provincie Värmland.
Deze provincie is erg geliefd om zijn mooie ongerepte natuur, vele meren,rivieren,bossen en natuurlijk het gunstige landklimaat.
De Camping ligt direct aan de rivier de Klarälven (heldere rivier) met eigen strand. De rivier biedt vele mogelijkheden, zoals kanovaren,vlotvaren,zwemmen en vissen. De Camping zal het hele jaar geopend zijn,want ook in de winter zijn er diverse activiteiten en skigebieden in de directe omgeving . Op de Camping zult u de rust en de ruimte vinden die Zweden zo aantrekkelijk maakt.
Camping Alevi

Gräsmarksgårdenprovincie Värmland

Gräsmarksgården ligt aan de rand van het dorpje Gräsmark, tussen 3 natuurreservaten in de provincie Värmland. Het ligt in het bos met aan alle kanten wandel- en fietsroutes en grenst aan het strand, aan het water.
Werp met een hengel vanaf de steiger of boot, kano's en kajaks zijn te huur, het meer is naast de camping. Geniet van de rust, de vrijheid en de natuur. Camping, verhuur vakantiehuisjes en groepsaccomodatie.
Gräsmarksgården

Camping Tivedeneen leuke familiecamping

Camping Tiveden is een leuke familiecamping, gelegen aan het prachtige meer Unden midden in het hart van het robuuste Tiveden. Een heerlijke basis voor een fijne natuurvakantie.
De camping biedt u een aantal rustige campingplaatsen met of zonder electriciteit, eventueel direct aan het prachtige heldere meer Unden. Er zijn diverse twee- en vierpersoons campingstuga’s te huur. Daarnaast zijn er nieuwe zespersoonshuisjes aanwezig, die in alle seizoenen bewoonbaar zijn.
Camping Tiveden

Rondjezweden.nlnieuw initiatief

Een nieuw initiatief van Kyrketorps Camping met overzicht van prachtige campings in Zweden.
Rondjezweden.nl

Submenu pagina's & links