Kano campings in NederlandVloed Kanosport

Wil je een leuke kano of kajaktocht starten? Gewoon voor een dagje of een meerdaagse trip? Het onderstaande overzicht van campings biedt je legio mogelijkheden om je kano of kajaktocht aan te vangen. Ga eens kamperen in eigen land en beleef de Nederlandse natuur en cultuur van dichtbij. Er zijn veel campings in Nederland waar voor ieder wat wils te vinden is. Ga bijvoorbeeld kamperen bij een typisch Hollandse stad zoals Gouda en aanschouw de authentiek Nederlandse gebouwen. Je kunt ook kamperen in het groen van de Achterhoek waar je geweldige wandelingen en kanotochten kunt maken. Dit zijn nog maar twee mogelijke vakanties op campings in Nederland.

Camping Delflandhoeveca. 5 km ten zuiden van de stad Delft

De Delflandhoeve is een prachtige nieuwe (kano)camping ca. 5 km ten zuiden van de stad Delft. De Delflandhoeve heeft 35 ruime toeristische plaatsen en via het water op het kampeerterrein kunnen kano- en kayaktochten gestart worden naar Delft, Den Haag, Rotterdam en door het groene gebied Midden-Delfland. De Delflandhoeve is ook een prachtige lokatie om te vergaderen. Daarnaast organiseert de Delflandhoeve arrangementen op het eigen terrein in in het gebied Midden-Delfland. De Delflandhoeve verhuurt kano's/kayaks, fietsen, steppen en op afspraak tandems.
Camping Delflandhoeve

Camping de Gouw2 km buiten het dorp Hoogwoud

Camping de Gouw is landelijke gelegen, 2 km buiten het dorp Hoogwoud, in het hartje van West-Friesland. In deze omgeving kunt U heerlijk fietsen door landerijen en karakteristieke dorpen zoals De Weere, Abbekerk, Twisk, Opperdoes, Oostwoud, Midwoud, Kolhorn, Nieuwe Niedorp, Winkel, Wogmeer, Spierdijk en Wognum. Tevens zijn er mogelijkheden om te recreeren, kanoŽn en kajakken.
Voor kanovaarders is de camping zonder overstappen via meerdere mooie routes te bereiken vanuit o.a Medemblik.
Camping de Gouw

Kanocentrum "Wirdumerklap"ca. 4 kilometer van het mooie stadje Appingedam

Kanocentrum "Wirdumerklap" ligt in Noord-Groningen direct aan het Damsterdiep, dat een prachtig kronkelende vaarverbinding vormt tussen Groningen en Delfzijl. Het Damsterdiep heeft weer vele open verbindingen met een groot marengebied en route-verbindingen met o.a. het Schildmeer. Wirdum ligt 18 kilometer boven Groningen aan de N360 en op ca. 4 kilometer van het mooie stadje Appingedam.
De minicamping (geen caravans) ligt direct aan het Damsterdiep en heeft een eigen insteekhaventje.
Kanocentrum "Wirdumerklap"

Boerderij De Diek'ntrekkershuisjes en kampeerveld

Boerderij De Diek'n in Zeerijp is een verbouwde boerderij met groepsaccommodatie, gastenkamers, trekkershuisjes en kampeerveld.
Rondom de boerderij is een met bomen omzoomd kampeerveld voor een tiental tenten.
Boerderij De Diek'n

Camping Lauwersoogmidden in het Nationaal Park van Lauwersmeer

Dť camping van Lauwersoog, midden in het Nationaal Park van Lauwersmeer. Rust, water, natuur, zee, wandelpaden, fietspaden en camperen, wij noemen het vakantie. Vakantie voor het hele gezin of alleen, met z'n tweetjes. Alle ingrediŽnten voor een geslaagde vakantie. Het Lauwersmeer en de aangrenzende Waddenzee vormen ťťn van de beste surflocaties van het Noorden, met grote open stukken water. U kunt hier overigens ook uitstekend zeilen en (zee) kanovaren.
Camping Lauwersoog

Camping Taniaburg, Leeuwardenomgeving van Leeuwarden

De omgeving van de camping biedt vele mogelijkheden tot recreatie. Het biedt prachtige plekjes om te vissen of te picknicken. Het Leeuwarder bos is een prachtig gebied om in te wandelen of te kanoen. Met de fiets kan men het prachtige Friese landschap bewonderen in de omgeving van Leeuwarden.
Camping Taniaburg

De Grethahoevenatuurgebieden de Weerribben

Aan het riviertje de Linde, in de onmiddellijke nabijheid van de natuurgebieden de Weerribben (het mooiste plekje van Nederland) en de 'Rottige Meente', ligt onze Friese stelpboerderij de 'Grethahoeve'. De omgeving biedt voor elk wat wils. De sportvisser kan zijn hengel direct voor de deur in de Linde uitgooien, terwijl vogelliefhebbers hun hart kunnen ophalen aan de vele soorten vogels, waaronder de roerdomp, die hier bivakkeren. Dankzij de unieke ligging is het gastenverblijf bovendien een uitstekend vertrekpunt voor uitgebreide wandel-, fiets-, of kanotochten. Wanneer het vriest, is dit waterrijke gebied een waar Eldorado voor de schaatsliefhebber.
De Grethahoeve

Camping EkensteinAppingedam

Welkom in Appingedam, welkom in noord-oost Groningen, waar rust en ruimte nog heel gewoon zijn. Met de auto, de fiets, te voet of, vanuit een heel ander perspectief, met de kano er op uit om natuur en cultuur van deze streek te ontdekken. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die dit gebied in huis heeft.
Camping Ekenstein

Camping Muggenbeetaan de Noordzijde van het Giethoornse meer

Muggenbeet is een kleine, pittoreske buurtschap, gelegen aan de Noordzijde van het Giethoornse meer. Het kanaal, waaraan Muggenbeet ligt, vormt de doorgaande route tussenNW/Overijssel en Friesland. De kanocamping en fietscamping is gelegen aan het water. Er is een speciale aanlegplaats voor kanoīs.
Camping Muggenbeet

Koole KampeerhoeveNieuwkoopse- en Noordense Plassen

Bezig zijn in de buitenlucht. Wandelen, roeien, kanoŽn, vissen, zwemmen, fietsen, zeilen, surfen en ... ontspannen. Kampeerhoeve Koole, direct gelegen aan het schilderachtige natuur- en watersportgebied van de Nieuwkoopse- en Noordense Plassen, staat in het teken van ruimte, rust en recreatie. Een gedeelte van de achttien hectare water en land, flora en fauna staat open voor groepen en kampeerders. Kampeerhoeve Koole omvat twee groepsaccommodaties en een camping met trekkershut.
Koole Kampeerhoeve

Kanoverhuur camping de Kievithet Nannewiid

De Kievit recreatie is een klein park voor stacaravans en/of chalets waar alle plaatsen direct aan het water liggen. Na enkele meters varen komt u op het door een natuurgebied omgeven meertje, het Nannewiid genaamd. Dit meertje is door zīn geringe diepgang (max. 1 meter) zeer geschikt voor de kleine watersport; zwemmen, surfen, zeilen, roeien, kanovaren, etc. maar ook voor vissen leent het zich uitstekend ( motorboten zijn niet toegestaan).
Kanoverhuur camping de Kievit

Camping Het Koningsdiepgemeente Opsterland

Natuur en landschapscamping gesitueerd tegen het verbindingkanaaltje wat uitkomt op de oudste beek van ons land ,stroomdal het Koningsdiep in de gemeente Opsterland. De beek word binnenkort in het kader van de ecologische verbindingzones hersteld wat grote mogelijkheden biedt richting het zuid-westen het loopt door een schitterend zeer afwisseld bosrijk en beekdal-gebied . Rust en ruimte kenmerken het gebied. Vanaf de kanosteiger op de camping start je prachtige kanotochten zoals de Marekrittetocht van plm 25 km. richting Bakkeveen

Camping īt Sťleantsjeaan het IJsselmeer

Tussen de pittoreske Elfstedenstadjes Stavoren en Hindeloopen ligt aan het IJsselmeer het karakteristieke oude vissersdorpje Molkwerum Net buiten het dorp ligt direct aan het IJsselmeer Camping 't Sťleantsje. Het is een heerlijke kleine familiecamping met veel uiteenlopende mogelijkheden. Belangrijk voor de camping is het imago: gezinscamping, met een recreatieteam wat erg veel organiseert voor jong en oud (en waar men goed kan vissen, surfen, kanoŽn , waterskien, zeilen, of op het naast de camping gelegen strand genieten van zon zee en water!
Camping īt Sťleantsje

De mariahoeveaan de rand van het watersport- en Kameleondorp Terherne

In het hart van het waterrijke Friesland, aan de rand van het watersport- en Kameleondorp Terherne, ligt watersportbedrijf "De Mariahoeve". In deze prachtige hoeve met een sfeervolle rietkap, bevinden zich vijf comfortabele tweepersoonsappartementen op de begane grond. "De Mariahoeve" verhuurt ook, motorsloepen, kano's en een schippersvlet.
De Mariahoeve

Recreatiecentrum De Kluftin het hart van Nationaal Park De Weerribben

Het Recreatiecentrum is gelegen in het hart van Nationaal Park De Weerribben, een unieke locatie om te verblijven. Een camping, jachthaven, hotel-restaurant, trekkershutten en een groepsaccommodatie, genaamd ít Kamphuis. Naast deze overnachtingsmogelijkheden kunt u ook terecht voor allerlei dagarrangementen en worden tevens kanoís, fluisterboten en fietsen verhuurd. Kortom tal van mogelijkheden voor een actief dagje uit of een lang verblijf.
Recreatiecentrum De Kluft

Submenu pagina's & links