Bushcraftevents Avontuurlijke kanotochten in Dalarna

Bushcraftevents in Furudal, Dalarna, heeft verschillende dag- en meerdaagse kanotochten uitgezet in het Siljangebied. Deze kanotochten brengen je op plekken waar je anders nooit zou komen. Je ervaart optimaal de rust en de stilte van de natuur. De tochten verschillen in lengte en moeilijkheid.

Orešlven-Furudal en Amungen meerdaagse kanotocht
De Orešlven-Furudal is de moeilijkste tocht die wordt aangeboden. Met name het laatste traject is voor gevorderen. Maar met zijn 55 km zeker de moeite waard. Een andere fraaie kanotocht in het gebied is de Amungentocht. Een bijna 100 km lange tocht op de grens tussen Dalarna en Hšlsingland en gaat over niet minder dan zeven meren. Deze tocht is op te delen in meerdere dagen of in een korter gedeelte.

Kortere kano dagtochten
Voor de beginnende kanoŽr of een gezin met kleine kinderen voorziet Buscraftevents in een tocht op het LŲming meer. Hier komen meerdere beverfamilies voor en er zijn prachtige stranden waar je zeer zeker tot rust komt. Je kunt er perfect een tijdelijk kamp opslaan, waar Bushcraftevents voor jou een Zweedse lunch kan bereiden, zodat je met nieuwe energie je tocht kunt voortzetten. Het kampvuur mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Een wildernis overnachting is zeker een geweldige ervaring en brengt ook na jaren nog mooie herinnering boven. De tochten van Bushcraftevents worden altijd aan je wensen aangepast. Zelfs gecombineerde tochten zijn mogelijk. Bijvoorbeeld met de kano heen en de mountainbike terug.

Website: Bushcraftevents

Submenu pagina's & links